SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

on 19 January 2013

Assalamualaikum..

Lama rasanya tak join segmen.. Hari ni nak join segmen yang di buat oleh sahabat blogger Cik Mimie.. Segmen ni tak letak syarat yang panjang pun, tarih segmen ini pun masih panjang.. Buat kengkawan yang rajin join segmen ni, boleh la terjah empunya segmen ni ok??



Tekan banner ini perlahan-lahan.. Anda akan menyelusuri terus ke empunya blog untuk join segmen ni..

  • Tepat pada 11 Febuari 2013 ni aku berumur 24 tahun..
  • Nama sebenar aku Mohamad Shah Irwandy Bin Misran
  • Blogger yang berasal dari Muar.
  • Single but not available.
  • Yang aku tahu, orang yang lahir dalam bulan Febuari ni semua kacak dan cantik..Ahaks!
Saja je bagi lebih, empunya segmen takde pun suruh aku membebel panjang.. Ehh tak payah meleter panjang jom join segmen sahabat saya!
Ranking: 5

14 Comment:

  1. selamat bersegmen wahai abang shah ku, oh oh, haha xD .. 24 tahun rupanya , masih muda dan ada peluang untuk ku tackel lah ni *eaah?! :B .... Happy birthday siap-siap naa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe syg! hahaha masih berpeluang lagi.. single lagi meh.. xD

      Delete
  2. SELAMAT BERSEGMEN DIK..ADIK KAK BUI LAHIR BULAN FEB JUGAK DAN DIA PUN CANTIK..HIHIHI

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?? Betul tak apa wan cakap :) hehehe..

      Delete
  3. asslmkm..tQ wan sudi juga join segmen kita..hehe.. eh, umur 24 tu mmng nmpk suweet..tp kita boleh pegang lebih kurang 3bulan je lagi..huaaaa, pastu bertukar angka lain dah.. ohhh tidakkk..hehe

    *wan, awk keturunan jawa ke? sebab nama ayh tu selalu nama jawa..my mum pun jawa jgk..jawa segamat..hehe

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, masih berkesempatan lagi nak join.. nanti wan promote! sesama kita bantu.. nanti mana tahu boleh buat GA sesama ke..

      Delete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. waaahhh.. tak lame lagi dah birthday abg shah. hehe.

    Dari segmen yang same, singgah sini n follow sini
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    p/s : perasan jugak ek abg Shah ni ek.. keh3..

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama ... dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete

  7. terjah sini dari segmen sama.
    jom ke blog sy pulak :)


    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  8. Ehh.Hari jadi kita sama cuma shah cepat sehari je :p Yeah orang lahir bulan Feb ni memang kacak dan cantik. =3

    ReplyDelete
  9. salam,

    singgah dr segmen yg sama

    jemput singgah http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    done folo u

    happy bday in advance bro

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved