Segmen 3 Blogger Terpantas!

on 21 January 2013


Assalamualaikum..



Hari ini dengan baik hatinya aku nak buat simple segmen.. Apa yang simple sangat?? Senang je, takde syarat -syarat, tak payah buat entry.. Korang just letak kan link korang di bawah ini.. Untuk hari ini aku nak cari 3 orang blogger bertuah untuk aku review.. cepat, sapa cepat dia dapat :)
Ranking: 5

19 Comment:

  1. http://cyanxkamo.blogspot.com
    done follow kamo

    ReplyDelete
  2. http://sayaaishah92.blogspot.com
    Sudah follow..:)

    ReplyDelete
  3. http://supermonitor99.blogspot.com

    sudah follow !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe late sikit je.. maybe brapa second je.. Cuba lagi nanti ye??

      Delete
  4. Replies
    1. sha, hehe maaf.. sha lewat juga.. takpe mungkin kalau ada sambutan boleh buat lagi segmen pantas ni.. cuba lagi ye??

      Delete
  5. Too late!!! T_______T Tambah nombor lagi boleh?? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vee, hehe tak boleh lah.. 3 orang je, maybe next time ok?? Itu pun kalau ada sambutan..

      Delete
  6. http://fatihahfazlin333.blogspot.com

    org keenam..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe peace yaww.. Haa takpe cuba lagi tau??

      Delete
  7. alahhh...lmbtnya....knp xgtaw lyeen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe lepas ni wan miscall dulu ye :D takpe lyeen cuba lagi nanti.. Chayok-chayok!

      Delete
  8. dah terlambat eh ? hehehe

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha lebih kurang la macam tu.. hehehe :D peace yaww..

      Delete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved