Segment : King Follow Back by Amercorner

on 5 December 2012



Salam buat semua, sebelum meninggalkan blog aku ni, nak juga rasa join segmen yang di buat khas oleh saudara amercorner.. Jom join sama segmen ni.. Segmen ni baik untuk menambah kenalan kita dalam blog.. Secara tak lansung dengan kita BW peserta lain dan follow , mereka pasti akan follow kita balik sebab kita dah follow dia.. Dan secara tak lansung juga ,traffic blog kita akan meningkat kan?

Ok tanpa membuang masa, King Follow Back : amat sesuai sangat.. Pengalaman join segmen memang la sikit, tapi sepanjang aku berblogger ni aku paling rajin nak BW peserta dan sangat rajin untuk tekan button follow tak kisah la dalam blogskin ke, google friendconnect ke.. Tapi tak perasan pula lah kalau tak di follow balik.. Itu terserah kepada anda :) Niat join segmen tu nak jalinkan ukhwah sesama blogger kan??

Nak join senang je, just ikot je syarat yang di berikan.. Boleh klik banner ala-ala Maharaja ni :)


Terlebih dahulu nak minta maaf if lambat BW peserta lain di sebab kan bermula hari Jumaat ni sampai la Ahad ni aku ada kem, so malam ni sampai esok aku akan BW peserta dulu, kalau yang belum akan di terjah blognya pada hari Isnin :D  

Alamak lupa nak upload follower la masa join sini, maaf amer :) dah printscreen.. Tapi laptop pakai deepfreeze bila shutdown/restart dia akan hilang.. Aku pun pandai sangat save dekat desktop tu.. 353-7= 346 orang masa join ni.. Sorry again..

Dah follow sponsor2 hadiah :)



Dah juga follow twitter pemilik segmen :)



Jom terjah dan join!! hehehe ;D


Ranking: 5

66 Comment:

  1. salam, saya follow awk ! from segment yg sama :D
    http://twozeronovember.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  2. hai . selamat malam . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  3. hallo...malam yang indah..;)
    singgah dari segmen yang same...huhui

    http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  4. salam...follow dari segmen yang same..;)

    http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  5. salam, done follow u .
    from segment yg sama :D
    http://hasieb-affa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  6. Nama saya leeza. Join segmen yang sama. Mari meluaskan sayap....

    http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

    DONE FOLLOW...

    ReplyDelete
  7. BW+FOLLOW blog nie..
    dari segmen sama.. :3 meooww.. :D

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    gudluck ye... :3

    ReplyDelete
  8. hye irwan . bw here

    follower time join : 180 .

    terima kasih sudi join segment amer ni.

    ingat follow balek tau orang yang follow kamu.
    follow semua peserta segment ni kalau anda King Follow Back. :D

    anyway senarai peserta sudah keluar. mari blogwalking dan follow
    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-segment-king-follow-back.html


    Good Luck . Terima kasih kerana sudi join dan support amer punya segment. Semoga allah swt membalas budi baik tuan blogger. :D

    ReplyDelete
  9. 353-5= 349

    saya assume macam tu la. awak x letak jumlah follower ataupun saya teremiss ni :D

    ReplyDelete
  10. Singgah + follow

    Dari segmen yang sama :D

    http://cokletbrownbaby.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  11. Hey.. dari segmen yang sama..
    Done juga follow sini..
    Jom follow saya balik :D


    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  12. Hye! dari segmen yg sama :)
    btw da jadi follower ke 361 awak, jom follow saya balik

    http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang sama!
    Sudah lama follow kamu ;)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  14. Hye, dari segmen yang sama.. Jom follow saya balik.

    http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum :) Saya dtg dari segmen yang sama. Follow blog ni, nice blog! Happy Blogging! :D

    Me here : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  16. datang follow sini dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  17. salam.dari segmen yg sama.salam kenal dari PancingWarisan :)

    ReplyDelete
  18. Hye! saya dah follow sini ..ID follower saya hadifah sabri.. Follow me back okey? Thanks :D

    http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  19. sandra singgah dari segmen sama dan dah jadi FOLLOWER ke 369 di blog kamu. do follow back.
    salam kenal :)

    http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  20. Hai hai... Dari segmen yang sama.. Follow sini.. Jom follow saya balik.

    http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

    Keep in touch oke :)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum , Hai .
    Datang dari segmen yang sama . Dah follow sini . Kalau sudi followlah balik . SALAM PERKENALAN ^_^

    Nama ID : Nazurah
    Nombor follower : #371

    http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  22. salam ziarah !

    http://deyawanny.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  23. from the same segmen. done follow you^^
    http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  24. Hey, dari segmen yang sama (: Done follow you
    http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  25. Dari segmen sama :D
    Done follow you :D
    http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  26. Salam, dah follow sinie :) Jom singgah blog saya.

    http://studentkecik.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  27. Datang dari segmen yang sama, http://nisaaanisaa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html . Btw, Done follow you :)

    ReplyDelete
  28. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  29. Follow awak, dari segmen yang sama taw :)

    http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  30. datang dari segmen yg sama

    follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  31. Datang dari segmen yg sama ^^
    done follow ur cute blog ni!

    follow me back,
    http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  32. http://k-saiyidah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Haii follow mine ? Hihi

    ReplyDelete
  33. dari segmen yang sama datang follow sini, Terjah sini pula http://bella-sahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html :)

    ReplyDelete
  34. follow awak dri segmen sme..gudluck.. :)http://choiseongjosecret.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  35. FOLLOW SINI :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  36. done follow u . follow blog saya pulak ye . hehehe :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  37. FOLLOW ME BACK..DONE FOLLOW SINI..:)
    http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  38. Dtg dari segmen yang sama :)
    http://yayaaaank.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  39. done follow..singgah dari segmen sama,

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  40. dri segmen sme. done follow here

    http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  41. Follow sini dari segmen yang sama. Mind follow back ? :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  42. salam ~
    anith dri segment yg sama ~
    done follow, follow anith balik k ;)
    http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  43. already follow here :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  44. Hello there! Singgah sini dari segment yang sama :) Jemput ye datang my blog as well!

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    my other blog needs people too :P

    http://gajetlaju.blogspot.com

    Jemput datang ye!

    ReplyDelete
  45. BW AND FOLLOW sini


    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  46. Done follow you . dari segment yang same ^_^

    http://mekiraie.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  47. follow sini dari segmen yang sama .. :)
    http://diaribalqisfatini.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  48. dari segmen sama, done follow. :)

    follow here:
    http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/assalamualaikum-jom-join-segment-king.html

    ReplyDelete

  49. follow sini,
    segmen yang sama.
    visit me^^

    http://dorayakino.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  50. Hye,
    Aini dtg terjah dan follow dr segmen yg sama.

    http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  51. HAI, DTG DARI SEGMEN SAMA. DONE FOLLOW :D

    http://pyqahfieka.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  52. # 550 : dtg dari segmen yg sama..salam perkenalan..

    http://timmbill91.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  53. singgah untuk upkan follower..done follow u... dari segment yang sama..
    follow sy jugak awak2
    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  54. Assalamualaikum :D

    Datang dari segmen yg sama. Done follow you. Dont forget to follow me back.
    http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Jom join sama :D
    1.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-2012-awal-tahun.html
    2.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html
    3.ttp://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  55. Salam !
    saya dari segmen yang sama ..

    do follow me if dont mind . tq !

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  56. cci dtg dr segmen yg sama..

    http://www.ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  57. salam perkenalan~ dari segment sama...
    done follow.. follow saya juga~

    http://sorrypagenotfound.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  58. folo.. :)

    http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  59. Assalamualaikum! BW sini dan follow ;) Blog ni sangat adorable :3 Jemput follow saya balik x)
    http://sharifahirissyediskandar.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  60. FOllow awak sebab awak join segmen yang sama ! .. jemput follow me back ok..http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  61. jejalan blogwalking disini melalui segmen ni,,http://www.belogisam.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  62. salam
    dri segmen sme n follow

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  63. terbang ke sini..jom terbang blog saya plak..terima kasih awak..(^_^) DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  64. Hye.. Dari segmen yang sama.. Done follow.. Follow me back k...

    http://sayaaishah92.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved