SEGMEN: "3 Jam, 3 Perkataan"

on 10 December 2012


Wooohhaaaa selamat petang, nak join sini sementara masih sempat.. Tengah berblogwalking tadi nampak pula segmen pendek, bunyi macam pelik, tapi aku sukakan kelainan..

Nak join?? Senang je, korang boleh baca dan join if masih sempat la.. Tonyoh je banner di bawah ni dengan perlahan2 takut mouse korang rosak pulak nanti :)


Just 3 Words aku suka tentang blog aku ni BULAN,BINTANG & UNGU :D

Ranking: 5

3 Comment:

  1. hye ciksu datang dari segmen yg sama.. :D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/segmen-3-jam-3-perkataan.html

    salam kenal ye ;D

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan
    dari segmen yang sama
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/12/segmen-3-jam-3-perkataan.html

    ReplyDelete
  3. ayu dtg dr segmen yg sama....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-jam-3-perkataan.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved