"Segmen 3 Hari : Cik Lyeen lagi!"

on 24 December 2012






Cakkk !! hehe nak join segmen yang di anjurkan oleh Cik Lyeen yang sememangnya femes dengan cupcakes nya.. hehehe mana tahu kali ni bertuah juga.. Macam yang korang tahu, blog aku telah di review oleh Cik Lyeen ni.. Wahhh kembang kempis dada ku di buatnya.. 1st time my blog di review tau.. Siapa yang nak tengok boleh tekan SINI.. Dengan rasa kasih sayang aku dah follow dia punya syarat-syarat dan menjoinkan diri dalam segmen yang sungguh comel ni..

Hadiahnya :



Boleh bagi mak atau pun yang teristimewa di hati ni :)

Mangsa tag :



Ranking: 5

5 Comment:

  1. HAHAHa..tERIMA kasihhhhh..:D insyalllah...ok2..bagi kat mak or yg istimewa ok..jgn pakai..HAHAH

    ReplyDelete
  2. tQ for tagging..hehe..dah bookmarks dah..nti kita buat tau.. :)

    ReplyDelete
  3. done joined! :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-cik-lyeen-lagi.html

    ReplyDelete
  4. Hye, Salam Cupcakes! Datang dari Segmen 3 Hari : Cik Lyeen Lagi?..Saya bagi awak Cupcakes kat sini. Jom makan sesama. Kita bloggers COOL + SWEET. Bye.

    done follow ;)

    ReplyDelete
  5. "Hye, Salam Cupcakes! Datang dari Segmen 3 Hari : Cik Lyeen Lagi?..Saya bagi awak Cupcakes kat sini. Jom makan sesama. Kita bloggers COOL + SWEET. Bye"

    JOIN http://www.nurulazieyan.my/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html
    LEH MENANG RM100

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved