Uncle Gedek VS Cik Lyeen Cupcakes!

on 15 February 2013

Assalamualaikum..

Uncle Gedek Vs Cik Lyeen Cupcakes

Siapa tak kenal Uncle Gedek? Ish apa?? Tak kenal?? Beliau ni pemilik blog Begins At Forty yang di mana setiap entry dia pasti akan meletakkan gambar beliau yang posisi, memek muka yang sama.. Mesti korang 
tak percaya kan?? Cuba la tekan link tu..  Or boleh lihat antara yang keluar bila search pada google image..



Kan?? Betul tak.. Tapi korang mesti takkan percaya di sebabkan ini lah Uncle Gedek di kenali ramai.. Kalau korang buat boleh ke macam ni?? Tentu kita tak boleh kan?? Unik, uncle gedek mempunyai keunikan yang tersendiri.. 


Cik Lyeen Cupcakes  blogger yang semakin hari semakin di kenali.. Blogger yang mempunyai wajah yang comel, ada lesung pipit yang mmmm memang mengancam lah.. Ada yang tak kenal lagi ke blogger ni?? Ala kesian nya korang kalau tak kenal lagi.. Blogger yang berasal dari Negeri Di Bawah Bayu ni sedang belajar lagi di kampus IPG KL..


 Memang tak sah setiap entry beliau wan tak terjah sebab Blogger ni ada dalam senarai bloglist.. Memang bertambah rapat, bukan sahaja di blog, malah di facebook, di twitter.. Pada mulanya segan nak bertegur, tapi blogger ni memang peramah, rajin drop comment di blog orang lain, malah untuk pengetahuan korang blogger ini juga di dalam carta top 30 pengomen tegar blog ni.. Memang terbaik la..


Comel kan?? Haiii.. Sambil menulis entry ni aku mendengar lagu Milik Siapa kah Gadis Ini yang di popularkan oleh Allahyarham Sudirman yang juga merupakan lagu kegemaran aku juga.. Betul tak?? Nampak kan lesung pipit ni.. Memang comel la :)

p/s : Thanks Lyeen sebab wan sampai sekarang tak menyangka wan akan dapat penghargaan macam tu.. Maaf wan curi gambar untuk entry ni.. Lain kali mana tau ada peluang nak snap depan-depan ke.. Hehehe :D


Ranking: 5

20 Comment:

  1. sgt comel cik lyeen kita ni... x dinafikan.... heheheh

    ReplyDelete
  2. uncle handsome, cik lyeen comel. Haa padan :B

    ReplyDelete
  3. eh..eh..entry ni?pasal lyeen..aiyoo..haha..terima kaish abg wan..:D
    mcm diawangan baca entry ni..hahha..pujian melambung sgt..haha

    p/s: insyaallah boleh ambik gmbr byk2..ahhaha

    ReplyDelete
  4. ehem2, kalau jodoh tak kemana. hik3. ehh?

    ReplyDelete
  5. lyeen mmg peramah.. i know her..hehehe...comel!

    ReplyDelete
  6. lyeen mmg comel..tgk depan lagi comel..hihi^_^

    ReplyDelete
  7. gmbr abg kat ast tu mmg sme je posisi die amik gmbr..hehe..

    cik lyeen cupcakes..suke tgglkn cupcakes kat blog orang..hhehe..comel2

    ReplyDelete
  8. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. uncle macam uncle rock... cik Lyeen pula cute.. ^^ hohohoho...

    ReplyDelete
  10. hee.uncle gedek sempot, lyeen comels+sweet :D
    nice entry~hee

    ReplyDelete
  11. Hahahaha.. Dua2 punyai aura dan gaya tangkap gambar yang tersendiri.. :)
    ,p

    ReplyDelete
  12. Lyeen comel plus2! Banyak peminat tu... hehe

    ReplyDelete
  13. ehem ehemm ... kelaka muke yang atas tuh ,... cik lyeen comel ! :)

    ReplyDelete
  14. terpanggil baca entry ni.. hehe uncle gedek tu mmg sepesen je muka dia tetiap gambar ;p

    lyeen tu, memang cute. I adore lesung pipit dia! :D

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved