Segmen Jadikan Followers Unlimited !

on 29 January 2013

Assalamualaikum.. 

Lama rasanya tak join segmen ni, tengah blogwalking sambil pekena teh o ais, ternampak pula satu segmen yang menarik perhatian aku.. Bagus segmen ni, dengan segmen ni kita dapat tambah kenalan dan kawan-kawan.. Jom meriahkan segmen sahabat blog kita ni..



  • Klik banner yang awesome ni untuk join..
  • Followers sekarang cuma = 631orang
  • Hajat nak tambah lagi kawan..
Ranking: 5

10 Comment:

  1. Anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/my-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. YEAH....lyeen pun dah join segmen ni...selamat berjaya abg wan..:D

    ReplyDelete
  3. Hai ;) Thanks sebab sudi join segmen pertama saya nie . :D

    ReplyDelete
  4. Waa..join segmen ye..saya sejak dua menjak ni busy, rasa malas sikit..hehe..selamat bersegmen. ^___^

    ReplyDelete
  5. http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    DAH FOLLOW SINI :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-followers-unlimited.html

    ReplyDelete
  7. Hye ! already BW n follow here :)
    Do visit my blog too !

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ,,, Salam Mahabbah ...

    Datang singgah dr segmen sama ...

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    Done follow sini !! :)

    ilalliQa' ... ~ ^^

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved