Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

on 20 October 2012

Assalamualaikum..

 
Terasa lama sangat tak join segmen.. Tengah blogwalking tadi ada segmen baru dari blogger mohd noor shawal  pun ikut kuning sebab dia awesome gitu :) warna di raja.. :D terus follow blog dia dan masih lagi berkesemptan untuk join segmen dia.. Motif nak tambah kenalan dan mengeratkan hubungan sesama blogger semua..   



Nak join ?? senang saja syarat yang dia kenakan, boleh klik banner di bawah untuk melihat syarat nya dan join ok???




Setakat ni follower aku cuma ni.. Harap boleh bertambah lagi lepas ni :D




Jom sama-sama join.. Kita sama- sama tambah follower ok??


wassalam..



Ranking: 5

25 Comment:

  1. thanks join..nak ramai follower kene rajin BW, so jom BW peserta lain!! :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  2. datang sini balas kunjungan.. :) thanks follow

    http://redscarz.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  4. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html folo me back. :)

    ReplyDelete
  5. haii ! dari segmen yang same :) done follow you ^^

    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tngkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  6. done follow
    singgah la sini ye ..

    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  7. done follow
    singgah la sini ye ..
    http://mohamadizudin23.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
    follow sekali lar ye..

    ReplyDelete
  8. Haiii...
    Eyrra pun JOIN segmen ni...
    Eyrra dah follow kamu..
    Follow blog Eyrra juga tau...
    Thanks...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. dtg dari segmen yang sama..done follow...nnti follow kite balik eh..tQ..^^

    http://akiraryuhannastory.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  10. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  11. done follow..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  12. Hye..ifa singgah dari segmen yg sama..dah follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..slm perkenalan..:))

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. Salam, done follow u.. :)

    singgah jom :

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  15. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html
    dah flow. jum singgah blog saya ye. :)

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yang sama :)

    http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  17. salam n hai dear, sy dr segmen yg sma dgn awk. hit me back please. hehehe. tq

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. Singgah sini, dari segmen sama ^^

    http://singingclouds.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  19. Salam,

    Sy dr segmen yg sama. Dah follow cini. Follow sy juga yea http://sofiesyacollection.blogspot.com/2012/11/jom-tingkatkan-followers-sampai-puas.html

    ReplyDelete
  20. Insyirah datang dari segmen sama
    insyirah dah follow
    jemputlah follow balik ya...:)

    http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. Salam

    Datang dari segmen yang sama. Disini dh difollow.
    Follow yang disana juga ya. >>>> http://cloudboy93.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  22. hye.
    assalammualaikum tuan blogger.
    amer datang ni ada hajat.

    first datang nak follow blog ni.
    dari segment yang sama
    bukti check follower box .
    id : amerjaya :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    oh ya. sebagai sahabat blogger.
    amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
    berlangsung kat blog amer.

    yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

    yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
    iaitu..
    MP3 SPORT
    mudah dibawa time jogging.
    swatch watch 3x.
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  23. Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

    JOM FOLLOW SAYA...

    ReplyDelete
  24. http://rightnot.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_18.html

    Dari segmen sama. Done follow sini, follow balik yeee :D

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved