Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

on 3 October 2012




Selamat malam readers semua, jumpa lagi pada entry yang ke #41  ni.. Segmen ni baru lagi, so aku ambil kesempatan untuk join segmen ni for sure tambahkan followers laa kann??


Segmen ini telah di buat oleh seorang blogger yang tak asing lagi iaitu Nabila Medan..


Pada yang belum follow blog tu terjah cepat! dan wajib follow and join segmen tu sekali..





Kalau berminat boleh je klik Banner di atas ok??



Setakat ni je la followers aku sekarang.. Alhamdulillah semenjak dua menjak join segmen ni semakin bersemangat nak teruskan dalam dunia blogger ni..

Sahabat, anda mesti cuba MJcomputerrepair


Selamat bersegmen semua.. !! 

Terima kasih daun keladi, lain entry jumpa lagi : D




Ranking: 5

14 Comment:

  1. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  2. Done follow!Jemput singgah blog saya eh!
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab sudi singgah & follow blog Perempuan Kampung Moden ;)

    Kepada yang lain jom terjah blog Zai,

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. Singgah sini sambil follow,

    Dari segmen yang sama,

    Jom follow saya sekali,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  5. #97 ..done follow you ..bls kunjungan anda :D

    ReplyDelete
  6. Salam n hye~!!

    Sori lmbat terjah blk..
    dh follow ur blog..
    thanks & salam knal ye.. ^_^

    ReplyDelete
  7. datang membuat kunjungan balas dan follow sini

    ReplyDelete
  8. singgah balas kunjungan sini~
    sori lambat jejak,follow sini jugak~

    ReplyDelete
  9. yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! =)

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved