"Segmen : Follow and win RM50 by Eikyn Grinxs"

on 8 October 2012




Haissshhh segmen lagi, tak boleh nampak lain dah mesti nak join.. Hehehe : D


Berminat tak?? Tengok tajuk entry pun dah syok.. Thanks Eikyn Grinx's  cz buat segmen..



Syaratnya tersangat lah mudah ( semudah abc) :
  • klik banner di bawah ni, akan terus pergi ke link segmen ni *(tak caya boleh klik : D)




  • Wajib follow sini dan sini..
  • Buat entry bertajuk seperti diatas dan link kan entry korang kepada pemilik blog/segmen ini..
  • Printscreen follower korang..
  • segmen ni hari ni baru bermula, so jangan lepaskan peluang!!






Setakat ni ni je la follower aku.. Hajat hati nak ramai lagii hehehe..

errr sorang lagi ta tau nak tag sapa.. Malu lahh : D

hehe nak tambah kawan je, tak harap menang.. Tapi sentiasa support if ada segmen.. So sesapa yang buat segmen tu just bagi info,pasti akan join..


SELAMAT BERSEGMEN DAN SALAM UKHWAH

 
 
 
Ranking: 5

13 Comment:

  1. U in my bloglist
    Hanif blog bloglist
    Check It Out!!!!
    Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
    Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha

    ReplyDelete
  2. Eira dtg dr segmen yg sama..
    singgah sini sambil follow awak..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  3. saya dari segmen yang sama..
    saya singgah comment dan follow sini :)
    http://storymieralover.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sma

    follow sini

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini,

    Dah lama follow awak

    Dari segmen yang sama,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    Jom join segmen nie jugak

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    Da hadiah misteri untuk top referral :)

    ReplyDelete
  6. dtg dri segmen sama...done follow,hit me back,k!
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. salam,, hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u ^^
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehe..

    ReplyDelete
  8. bw + follow sini.... follow balik taw... :)

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  9. follow sini dari segmen yang sama.. (:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  10. datang dari jauh naik sampan
    sudi atau tidak berkenalan??

    dari segmen yang sama =)
    http://madkiez.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  12. syasya dtg dari segmen yg same...:) http://music-syasya95.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved