Segmen Melawat Blog Siri 1

on 7 October 2012



Selamat berhujung minggu buat semua.. Salam ukhwah dari saya... Segmen ini di buat sebagai tanda support..





Rasa berminat boleh la klik banner di atas ok??



Syarat-syarat:

  1. Anda mesti follow blog INI dan INI..
  2. Buat entry yang bertajuk seperti diatas, kemudian ambil banner seperti diatas ni di SINI 
  3. Link kan banner tersebut kepada pemilik blog iaitu Scha Azman
  4. Letakkan jumlah follower anda terkini dan target follower anda.



buat masa sekarang ni follower sy.. Target nak rmai la.. Tapi tak letak had pun.. hehehehe : D


ok selamat bersegmen dan sama-sama tingkatkan follower dan ukhwah sesama kita..


Wassalam : D

Ranking: 5

12 Comment:

  1. Selamat bersegmen.
    Tq sbb sudi follow cik..cik dah follow balik^^

    ReplyDelete
  2. Saya datang follow sini, do come back to my blog okeh..
    also tq sbb dh folow my blog.

    http://www.aynoranur.com/2012/10/segmen-melawat-blog-siri-i.html

    ReplyDelete
  3. hai salam kenal..

    http://warariesb2b.blogspot.com/2012/10/segmen-melawat-blog-siri-1.html

    jom lah singgah k.

    ReplyDelete
  4. done follow back, salam kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Jemput join sini

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    dan

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    *syarat untuk menyertainya sangat mudah*

    Thanks.. (:

    ReplyDelete
  6. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  7. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-melawat-blog-siri-i.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. kejap lg, capai la target

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved