SEGMEN [ TANPA BLOG , AKU... ]

on 14 October 2012

Assalamualaikum.. 


Wahh lama dah tak update entry baru.. Hmm hari minggu ni still kerja jugak, tapi cuba luangkan masa depan lappy ni blog,facebook&twitter serentak.. haha gila kan?? Ni nak join segmen.. Boleh klik banner di bawah untuk join segmen dari blogger cantik molek Shiyda Aqma.. Tapi suka sangat bila dia ada cakap "kepada sesiapa yang rasa macam tak ada idea nak update entri , haa boleh la join :) Hahaha macam tau2 je :




TANPA BLOG AKU MUNGKIN ??
  •  mungkin layan facebook yang semakin membosankan.
  • tak dapat kawan baru,di samping tu dapat belajar ilmu baru.
  • tak kenal blogger seperti diatas ni.. : D hehe

Done!! join sini sebab tertarik dengan segmen ni.. Salam ukhwah semua..

Wassalam : D




Ranking: 5

2 Comment:

  1. haha . nicee ! :P btw terima kasih join yerr . hehe :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved