SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa

on 9 October 2012



Assalamualaikum dan salam ukhwah buat semua.. Tak tahu lagi nak buat entry apa.. Bukan kering idea tapi banyak keje dari pagi tadi.. Tengah sibuk menyelam dalam blog tadi, terjumpa segmen.. Thanks kepada  Khairunnisa sebab buat segmen.. Teringin juga nak buat segmen tapi takut takde yang support.. Haha belum apa2 lagi nak mengalah ke?? Maybe suatu hari nanti kot.. Insyaallah : D





Nak joi senang je.. Cara cukup mudah.. Untuk lebih lanjut klik banner diatas untuk join ya sahabat.. 



Setakat ni la follower aku, and terima kasih aku ucapkan kat korang kerana sudi follow blog ni.. Tak sangka juga lepas join pelbagai segmen, follower makin bertambah, tu yang buatkan aku bersemangat nak serius dalam berblogging ni.. Tak letak pun target berapa, hehe tapi nak bertambah lebih ramai.. Hehe : D


Tak tahu nak tag sapa, join ikhlas sebab nak tambah kawan dalam alam maya ni.. Cewahhh..


So apa yang di tunggu, cepat lah join segmen ni.. 


Sekian, wassalam..


Ranking: 5

2 Comment:

  1. singgah dari segmen yang sama..done follow blog ini juga...(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama...
    follow me here ok??? thanks..^^
    http://akiraryuhannastory.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved