"Segmen:My Blog Simple And Awesome".

on 14 October 2012

Assalamualaikum..


Tengah blogwalking tadi, terjumpa segmen yang boleh aku join, secara tak lansung dapat tingkatkan jumlah my follower.. Nak join punya lah senang sangat.. Boleh klik banner di bawah dan just follow syarat-syarat yang di berikan.. Tak rugi join sebab ada hadiah tu.. hehe : D




Cuma nak eratkan ukhwah sesama sahabat, dan mencari seberapa banyak rakan dari blog ni.. Pasti ramai yang join sebab setiap blogger impikan blognya meningkat traffic, simple and awesome.. Tak berat, tak bebankan reader semua, walaupun sebagai silent readers.. Berpeluang buat duit juga dari blog.. Jom kita reramai join !!


Sekian sahaja, jumpa next entry ok?? Selamat bersegmen kepada semua, thanks kerana sudi membaca dan follow blog ini, pasti akan di follow kembali.. Sama kita ramaikan sahabat blog  !!


Wassalam..
Ranking: 5

7 Comment:

  1. selamat bersegmen..
    saya p0wn j0in jgk~
    http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-my-blog-simple-and-awesome.html

    ReplyDelete
  2. Saya pun join juga. Tolong sokong yaa. :)
    Done follow you. ^^

    http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-2-my-blog-simple-and-awesome.html

    ReplyDelete
  3. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama.. Done follow you.. :D

    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/10/segmenmy-blog-simple-and-awesome.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved