Segmen :: Follow Sampai Meletup

on 1 November 2012




Assalamualaikum, 2nd entry for today.. Lama dah tak join segmen.. Sorry yang invite, sebab late sangat untuk join segmen anda.. Saya join untuk sokong segmen yang telah anda buat.. :D





Untuk join sangat mudah.. Klik je banner di atas ni ok?? Mudah kan??

Dah juga follow blog Siti Hajar.. Ni buktinya :D



Jumlah follower sekarang : )


Harap sangat lepas join ni boleh sampai 

Target : 222


Ada special giveway untuk follower yang ke -222 tu.. Hadiah masih dalam perancangan lagi.. sebab memang nak buat segmen dan special giveway sekali.. Jom rebut peluang tersebut.. If join ni, nak LOMO,sebab dress nak pakai acaner?? hahaha..



JOM RERAMAI JOIN SEGMEN NI..



Ranking: 5

10 Comment:

  1. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  2. http://storyofheartt.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    follow dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  3. Hai . selamat malam :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  4. wink! wink!!! nisa singgah dari segmen yang sama. jemput singgah blog usang nisa. ;)

    http://menaipdipapankunci.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama . Done follow you . jemput singgah blog Anis .
    Kita follow sampai meletup . ^_^
    http://justpinkdiary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  6. done follow! datang dari segmen yg sama. please follow sy balik ye? i'm wait. :)
    http://aidablurr96.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  7. Singgah & FOLLOW sini dari segmen yang sama`
    Harap sudi menjengah ke Nakhoda Nurani :)
    Salam Perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  8. done follow dari segmen yang sama, jemput singgah http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    :D

    ReplyDelete
  9. Salam. Wow superb blog!=) Jom support i dalam contest ni! Hadiah hebat menanti anda! http://www.aimisyahirah.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved