Jom BW sambil Follow sampai Lebam

on 23 November 2012




Sedang mengelamun tadi sambil minum teh o panas, ternampak ada segmen yang di anjurkan oleh SM.. 1st segmen hari ni yang aku join.. Nak join tak kawan-kawan?? Just klik je banner yang comel molek ni :)


Suka tengok header empunya segmen tu.. Hehehe :) Memang kreatif.. So apa lagi join dan BW serta follow peserta lain juga.. Moh ghamai2 join segmen, naik kan traffic blog dan tambah follower.. Disamping membina ukhwah sesama blogger..


Ranking: 5

17 Comment:

  1. Ewaah bahasa yang manis . Hehe blog pun manis . Semut dah naik ni. Wink wink . Okey done ;)

    ReplyDelete
  2. thanx sud visit blog saya. Kunjungan balas! :D

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    btw, join jom GA hebat ni! Banyak hadiah yang osem menanti! : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  3. dri segmen yg sama :)
    http://dingraphic.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  5. singgh sini

    http://cikarinasukataip.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. salam, hi awak, jejalan sini jenguk2 awak. btw, salam kenal yup! done follow here ;)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  7. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    dah lame follow blog awak :)

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama.. =)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  9. pelan-pelan kayuh dari segmen yg sama ^^

    http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. reena singgah sini..dtg dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. Datang kesini untuk menyinggah nd follow..

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yg sma. Done follow awk.

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. salam..sy datang dr segmen yg sama..
    jemput dtg ke blog sy ye..:-)

    http://www.ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved