"End Year Giveaway by FD"

on 25 November 2012








Thanks kepada FD yang sudi jemput untuk menyertai GA yang merupakan pertama aku join.. So tahniah la kepada diri aku sendiri dan penganjur juga aku tak lupa.. Wah dah anjur GA yang ke-4 buat tahun ni, maybe terlepas pandang atau pun yang lebih tepat aku masih baru lagi dalam arena blogger ni.. Nak join klik je banner diatas, anda akan terus di bawa ke blog FD.. cuba tekan kalau tak caya ?? : D

1. Like dan follow twitter sponsor :

2. Follow FD @Twitter : 

Jom meriahkan end year GA yang di anjurkan oleh FD.. Moh kita sama2 :)



Ranking: 5

8 Comment:

  1. ##UPDATE!!
    list-kan hadiah yang korang nak

    ReplyDelete
  2. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
  3. PERHATIAN KEPADA PESERTA GIVEAWAY!

    Senarai hadiah boleh pilih di sini
    http://www.fatindiana.com/2012/11/sponsor-dan-hadiah-untuk-giveaway-iii.html

    Listkan hadiah yang awak nak, maksud FD bukan hadiah selain yang di sponsor ye
    Harap maklum

    ReplyDelete
  4. ADA PENAMBAHAN SPONSOR / HADIAH. SILA LIKE PAGE SPONSOR BARU NI YE ^^
    TERIMA KASIH
    http://www.fatindiana.com/2012/11/penambahan-sponsor.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan..dari GA yang sama..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/end-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..dari GA yang sama..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/end-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  7. Ada penambahan sponsor lagi.
    Sila like dan follow para sponsor ye
    http://www.fatindiana.com/2012/12/perhatian-kepada-peserta-giveaway-3.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved