" SEGMEN : Jom Godek-godek Followers "

on 20 November 2012




Tengah on9 twitter, ternampak ada tweet segmen la yang aku miss.. So tarikh tutup penyertaan pun tak dapat dikenal pasti.. Aku ambil kesempatan untuk join segmen ni.. 1st segmen untuk hari ni..



Klik banner di atas untuk join, senang kan?? Dah juga like fanpage dan follow empunya blog.. Apa lagi tunggu reramai join jom!!! hehehe :)

Setakat jam 11:53am ni cuma ada 244 orang follower yang ada, terima kasih atas support yang di berikan :)

Target nak ramai, takde limit pun, bape2 pun boleh..

Tag:

Jom memeriahkan segmen ini.. Thanks kepada YB kerana menganjurkan segmen ini :)
Ranking: 5

3 Comment:

  1. singgah + follow..dari segmen yg sama.. :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

    ReplyDelete
  2. hi,come n join my GA http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. salam..kita dari segmen yg sama.. =)
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

    datang follow balik.. & nk jemput join segmen pertama ecah.. jom la.. kongsi2 memori 2012 korang..
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved