Pengalaman Bersama Otai Blogger

on 19 March 2013

Blog CCK Bersama Otai Blogger


Assalamualaikum..

Kembali menaip entry setelah 'lama' bercuti.. Kini blog CCK kembali dengan entry yang baru , super gempak dan best.. Gempak ke?? Best ke?? Itu korang sahaja yang boleh nilai penulisan dan penyampaian aku dalam entry yang sebelum ni.. Oh ya, semalam blog CCK berkesempatan untuk duduk se'table dengan blogger-blogger yang otai.. Nak tahu siapa??

Bro Kid ( shakiddo.com) & DN (deqnoor.com)
Ada ramai lagi blogger yang Blog CCK jumpa pada program ni, program apa tu ehh?? Rahsiaaaaaaa.. Tunggu, mungkin entry selepas ini ke.. Semestinya pengalaman ni bagi CCK sendiri tak boleh di lupakan, diorang ni semua super-friendly.. 


Ranking: 5

13 Comment:

  1. wah...jumpa DN ek... he he he... lama dah x jumpa DN sejak event Mak Dara hari tu... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. pergh.. terbaik.. hehehe. banyak boleh belajar daripada blogger otai ni

    ReplyDelete
  3. terbaik lah wan.. hehehehe ena skrg memang tolak ketepi blog sekarang ni... masa mngejar ena.. T.T

    ReplyDelete
  4. wahhhhh....hebatlah...wan skrg rajin dating dgn bloggers yer...untunglah..boleh timba pngalaman...yehahh

    ReplyDelete
  5. wahh untunglah ko kan wan, bila nak ajak aku wehhhhh.. :P

    ReplyDelete
  6. lama da tak jumpa KiD dengan DN ni...byk yg boleh belajar dari KiD bab2 blog ni...:D

    ReplyDelete
  7. wah best tu dapat jumpa otai :)

    ReplyDelete
  8. saya komen disini.. wah wah bestnya jumpe blogger otai lain hehe

    ReplyDelete
  9. Terbaiklah wan!!!..bertuahnya..

    ReplyDelete
  10. otai? alamak.. yang sebelah DN je yg otai... DN biasa2 je.. Semoga berjumpa lagi lain kali.. :)

    ReplyDelete
  11. untgla wan...progrm ape ni..ni yang nk korek rahsia..hehe..tengok siap interview org tu

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved