Jom WeChat

on 29 March 2013

Assalamualaikum..

Aplikasi WeChat | Jom ramai-ramai install apps ni.. Memang sure hari korang akan berubah.. Best woo app ni, boleh video call, boleh text, boleh tukar suara.. Ada emotion yang super-duper comel macam aku ni juga.. Dulu aku pernah guna apps tu, taknak la mention.. Tapi WeChat ni memang best..

Ramai blogger yang ada wechat ni, malah ada group tempat santai, tempat meluahkan rasa, tempat melalak,yelah ada nya Wechat ni tak payah guna kredit pun.. Cuma ada pakej data / menggunakan wifi sahaja..

Duta Wechat Malaysia

Inilah wajah-wajah Duta yang terpilih utuk WeChat Malaysia, rasanya tak perlu di perkenalkan lagi sebab diorang telah terkenal.. Hehe.. 


Jom layan bersama Duta WeChat Malaysia :




Jom Muat turun Apps ni, pasti tak rugi.. Sesuai untuk Android, Iphone, Blackberry..


Ranking: 5

9 Comment:

  1. Guna Samsung Corby II so takda Android :S Mmg tak plan nak beli phone baru cos nak beli camera. So tak dpt lah join korang :S

    ReplyDelete
  2. Wowwwwwww....!!!

    makin gempak WeChat sekarang ek.. Siap boleh melamar Lisa Surihani... Kalau la Bro leh lamar Lisa dulu kan

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  3. Erm..dah try install tapi error la..

    ReplyDelete
  4. hehe tak install lagi.. lupa nak instal.. hahahaha

    ReplyDelete
  5. tak bolej nak install handphone hilang..sob3..

    ReplyDelete
  6. hmm..henfon saya x sesuai untuk download semua ini...xoxo

    ReplyDelete
  7. guna nokia 3310, kita mana ada hak ;3

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved