Mencari 3 Blogger Terpantas

on 14 March 2013

Assalamualaikum..

Dah lama rasanya tinggalkan bab review blog ni, keinginan semakin meluap-meluap.. Untuk hari ini aku mencari 3 blogger terpantas untuk memboleh kan aku review blognya.. Cepat, hanya 3 Blogger yang bertuah..

  • Semestinya blogger yang dah follow blog ini akan tahu dulu dan di berikan keutamaan.
  • Tak perlu like atau follow Google+ 
  • Hanya perlu tinggalkan link sahaja..
  • p/s : Blogger yang join nanti juga kena review balik blog ini, kita sama-sama berkongsi buah fikiran.


Ranking: 5

7 Comment:

  1. http://itsmetira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. huhuhuh...kesian saya...terlambat pulak....

    ReplyDelete
  3. Dah terlambat hehehe..anyway best of luck :)

    ReplyDelete
  4. Alaaa....terlepaa la ni nmpaknya...hmm lepas ni kena dtg ke blog ni setiap 3jam sekali..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved