Pesta Buku Antarabangsa 2013

on 30 April 2013

Assalamualaikum..

Baru-baru ni dapat juga berkesempatan untuk pergi ke Pesta Buku untuk julung-julung kalinya.. Kenapa?? Sebab terus terang aku memang sangat sukar untuk membeli koleksi buku baru, dan juga faktor masa yang semakin menekan.. Namun atas saranan dari blogger ini, aku pun terus mengatakan YA untuk pergi..


Pada 26April yang lalu aku pun dapat pergi, untuk mengelakkan kesesakan yang sangat membosankan, pergi menaiki motosikal.. Berbekalkan jiwa yang kental dan semangat merempit yang jitu, aku pun selamat sampai ke sana dengan selamat.. Woww memang sangat sesak, bayangkan lah hari pertama.. Terhimpit-himpit sesak, tercabar juga naluriku yang hensem ni.. 


Sebenarnya aku tidak lah berdua sahaja dengan blogger ini, tetapi juga berjimba-jimba di PWTC dengan Penyamun Inc, siapa yang tak kenal diorang?? Meh sini aku sekeh.. Hahaha.. Wooooo aku dah la peminat diorang.. Lama dah sebenarnya simpan hasrat, walaupun tak semua ada, tapi lepak dengan korang semua memang suatu pengalaman yang best.. Haaaa sebab aku kena usik la aku tak sempat nak ambil gambar.. 

Tetapi apa yang buat aku terkejut, Malik memang sibuk mencari Shark la.. Sampai kat PWTC Shark kena kejar.. Ish diorang ni tak habis-jabis nak gaduh.. Ada juga wartawan yang kurang bertauliah di sana.. Apa pun layan..


Ranking: 5

{ 0 Comment... read them below or add one }

Post a Comment

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved