Koleksi Animasi 3D Terbaik

on 4 April 2013

Koleksi Animasi 3D Terbaik


Animasi 3D Terbaik | Hanya beberapa keping gambar dapat di kongsikan bersama.. Real habis gambar 3D ini.. Memang minat senireka grafik suatu masa dulu, namun ada masalah so tak dapat nak belajar lagi..

Real! Seperti gambaran dunia yang sebenar.. 



Animasi 3D yang awesome! Terus jadi background laptop.


Real Naruto! Aku minat Naruto.. Tak salah kan??

Ranking: 5

11 Comment:

  1. kalau kat laptop dulu pun saya suka letak wallpaper 3D, mesti rasa happy.. 3D paling saya minat final fantasy.. muka karakter nampak perfect :)

    ReplyDelete
  2. samalah ngn ena, memang suka naruto.. tapi dah byk episode yg ena miss.. huarggghhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. Bila tengok ni AJ cuma ingat 1..
    Final fantasy..

    ReplyDelete
  4. Pict number 2 and 3..muahaha thumbs up...number one pun cun juga.

    ReplyDelete
  5. sangat2 cantik..btw blog anda dah berubah wajah la..)

    ReplyDelete
  6. aku pun minat naruto jugak haha :D geng!

    ReplyDelete
  7. cantik gmbr rumah tu...klulah lyeen bertangan seni..ahahaha

    ReplyDelete
  8. memang cantik! gambar rumah tu paling cantik!

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved