Transformasi Blogger.com

on 10 April 2013




Blogger.com | Paparan yang lebih selesa dan kemas di tonjolkan lagi.. Kali ini blogger.com mengambil pendekatan untuk mengubahsuai bahagian edited templete.. Tampak lebih ranggi dan lebih stylo..


Paparan lebih ranggi dan tampak bercahaya dengan warna-warna dan akan memudah kan semua blogger untuk mengubahsuai template masing-masing. Ada nampak lebih mudah, ada blogger yang bertanggap lebih sukar untuk mencari, namun aku berpendapat transformasi editor blogger ini lebih memudahkan..

So apa pendapat korang??

Ranking: 5

13 Comment:

  1. mudah! terutama bagi orang macam akak ni memang mengharapkan 'pertolongan' dari segi ini hehehehe. Blogging revolution hehehe.

    ReplyDelete
  2. macam payah je.. tetibe je kod dia pendek. Pastu bila search tak jumpe. Aishh..

    ReplyDelete
  3. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  4. menyusahhhhhknnnn xleh gune control f la cmnerrrrrr

    ReplyDelete
  5. mula-mula pening juga tengok bila nak cari tick to expand. bila tengok semua benda, kena klik arrow semua tu. sangat menyusahkan! blogger dah gedik nak main tukar2 interface macam facebook -__-

    ReplyDelete
  6. belum tengok lagi.. hihi^^

    ReplyDelete
  7. yelah, saya pun tak berani nak buat apa-apa perubahan pada template..buat masa ni belum ada mood nak belajaq benda baru nih..anyway, salam perkenalan kepada owner blog:)- saya dtg blogwalking...

    ReplyDelete
  8. Hehe..biasalah kan..semua benda kena ada perubahan ke arah yang lebih baik. Interface baru ini macam adobe dreamweaver.

    ReplyDelete

Terima Kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di sini..

 
© Blog CCK All Rights Reserved